SEX forum - Termeni si conditii de inregistrare

Intr-o lume de individualism, egoism, non-respect fata de persoane, gelozie noi am creat un site unde persoanele de diferite orizonturi pot in sfarsit sa realizeze fanteziile lor reale sau virtuale.

Pentru a utiliza serviciile oferite de site-ul nostru declarati pe propria raspundere ca:

* Aveti peste 18 ani sau 21 unde legile statului dvs. nu sunt impotriva materialelor pentru adulti. * Nu veti posta poze cu minori si nu veti arata materialele de pe acest site minorilor. * Nu veti posta numere de telefon, adrese de email sau link-uri ale altor site-uri in profilul dvs. * Nu veti difuza un continut care incalca un patent sau marca inregistrata, drept de autor. * Nu veti folosi un limbaj defaimator, vulgar sau obscen si nu veti abuza de intimitatea altor membri. * Nu veti face decat un singur profil. Actualizarea unui al doilea profil duce implicit la dezactivarea contului dvs. fara posibilitatea unui nou cont pe Forum Prietenata * Toate informatiile din profilul dvs. sunt proprietatea dvs. si nu a administratorului acestui site, aceasta insemnand ca dvs. sunteti responsabil pt. toate materialele puse la dispozitie. * Forum Prietenata nu va difuza si nu va face schimb cu informatiile pe care dvs. le-ati adaugat in profil. * In caz ca nu sunteti validati WEBCAM si nu intrati pe site in cel mult 3 luni de la data inscrierii contul dvs. va fi suspendat automat. * Nu veti posta poze in galeria foto cu alte cupluri sau domnisoare fara acceptul acestora. * Nu veti divulga ID (Yahoo,MSN,Gmail,AOL,ICQ) al altor profile fara acceptul acestora. * Daca nu respectati regulile sau aveti reclamatii de la alte profile, administratorul acestui site isi rezerva dreptul ca in orice moment sa va suspende contul, insa nu fara a lua in prealabil contact cu dvs.

Nicio informatie oferita in acest forum nu va fi dezvaluita unei parti terte fara acordul deplin, desi ehipa administrativa nu poate fi facuta responsabila pentru incercarile de hacking prin care datele va sunt compromise.

Prin continuare procesului de inregistrare declarati ca sunteti de acord cu aceste reguli si altele pe care le va preciza Administratorul.